Ніжне, соковите блюдо за всіма традиціями російської кухні. Запечені курячі крильця з картоплею і грибами можна подати на сімейний обід і вечерю.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Курячі крильця – 0,5 кг
  • Картопля – 5 – 6 шт.
  • Печериці свіжі – 250 – 300 гр.
  • Часник – 3 – 4 головки
  • Соєвий соус – 4 ст. л.
  • Суміш перців – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Прованські трави – за смаком
  • Масло оливкове – 2 ст. л.

Процес приготування:

Готувати крильця з картоплею і грибами в духовці просто! Курячі крильця промийте, видаліть все зайве і просушіть.

Печериці помийте, розріжте на чотири частини і додайте до курячих крилець.

Влийте соєвий соус.

Додайте суміш перців, перемішайте і залиште маринуватися на 30-60 хвилин.

Картоплю почистіть, помийте і наріжте часточками. Додайте картоплю до маринованою курки та грибів.

Додайте подрібнені зубчики часнику, сіль за смаком, ароматні трави і пару столових ложок оливкової олії, перемішайте.

Перекладіть курячі крильця, картопля і гриби в пакет для запікання, закріпіть його краю. Рукав покладіть на деко і запікайте в духовці при 200 градусах.

На запікання у вас піде 40-45 хвилин. М’ясо, картоплю і гриби в рукаві виходять неймовірно ніжними.

Приємного апетиту!

Курка Курячі крильця Курячі крильця в духовці Курячі крильця в соєвому соусі Курячі крильця в соєвому соусі в духовці