Ніжне, соковите блюдо за всіма традиціями російської кухні. Запечені курячі крильця з картоплею і грибами можна подати на сімейний обід і вечерю.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Курячі крильця – 0,5 кг
- Картопля – 5 – 6 шт.
- Печериці свіжі – 250 – 300 гр.
- Часник – 3 – 4 головки
- Соєвий соус – 4 ст. л.
- Суміш перців – за смаком
- Сіль – за смаком
- Прованські трави – за смаком
- Масло оливкове – 2 ст. л.
Процес приготування:
Готувати крильця з картоплею і грибами в духовці просто! Курячі крильця промийте, видаліть все зайве і просушіть.
Печериці помийте, розріжте на чотири частини і додайте до курячих крилець.
Влийте соєвий соус.
Додайте суміш перців, перемішайте і залиште маринуватися на 30-60 хвилин.
Картоплю почистіть, помийте і наріжте часточками. Додайте картоплю до маринованою курки та грибів.
Додайте подрібнені зубчики часнику, сіль за смаком, ароматні трави і пару столових ложок оливкової олії, перемішайте.
Перекладіть курячі крильця, картопля і гриби в пакет для запікання, закріпіть його краю. Рукав покладіть на деко і запікайте в духовці при 200 градусах.
На запікання у вас піде 40-45 хвилин. М’ясо, картоплю і гриби в рукаві виходять неймовірно ніжними.
Приємного апетиту!
Курка Курячі крильця Курячі крильця в духовці Курячі крильця в соєвому соусі Курячі крильця в соєвому соусі в духовці