Куряче м’ясо дуже швидко і легко готується, тому з ним можна знайти так багато рецептів. Наприклад, прекрасний варіант запечений курячих крилець з картоплею під сирною скоринкою. Таке блюдо точно сподобається вашим близьким.
Інгредієнти: на 3 порції.
- Курячі крильця – 0,5 кг
- Картопля – 1 кг
- Майонез – за смаком
- Гірчиця – 1 ст. л.
- Сир Пармезан – 60 гр.
- Сіль – за смаком
- Паприка – за смаком
- Масло рослинне – для змазування
Процес приготування:
Щоб приготувати крильця з картоплею і сиром в духовці, крила промийте і просушіть. Посоліть і приправте за смаком.
Картоплю почистіть, помийте і наріжте часточками. Перекладіть картоплю в миску, додайте сіль і спеції за смаком, перемішайте.
Форму змастіть рослинним маслом, викладіть спочатку картоплю, потім курячі крила. Влийте склянку води, щоб страва була більш соковитим.
У мисці змішайте тертий на тертці сир, гірчицю і майонез. Сирний соус викладіть поверх курки.
Запікайте картопля з крильцями в духовці при 190 градусах 50-60 хвилин. Слідкуйте за тим, щоб картопля добре пропікся. За бажанням можна посипати блюдо рубаною зеленню.
Приємного апетиту!
Курка Курячі крильця Курячі крильця в духовці Курячі крильця з гірчицею в духовці Курячі крильця з майонезом в духовці