Смачно, ситно і просто! Картопля з крильцями – блюдо, яке готують для сімейного обіду або вечері. Крім чудового смаку як позитив можна вказати і доступність основних інгредієнтів.


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Курячі крильця – 300 гр.
  • Картопля – 300 гр.
  • Часник – 4 зуб.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Соєвий соус – 1 ч. л.
  • Сіль – за смаком
  • Лимонний сік – 1 ч. л.
  • Прованські трави – за смаком
  • Перець червоний мелений – за смаком
  • Паприка – за смаком

Процес приготування:

Готувати крильця з картоплею в фользі в духовці просто! Крила помийте, обсушіть і розріжте на частини по суглобам.

Крильця посипте сіллю, спеціями, додайте рослинне масло і сік лимона, перемішайте і залиште маринуватися на півгодини.

Часник очистіть від лушпиння, наріжте тонкими пластинками і додайте до курки.

Картоплю почистіть, помийте, наріжте часточками, складіть в миску, змішайте зі спеціями та олією.

Картоплю і курячі крильця викладіть на декілька шарів фольги, скрутіть краю і закріпіть їх.

Запікайте блюдо в розігрітій до 180 градусів духовці 30-40 хвилин. Потім розгорніть фольгу і дайте курки та картоплі підрум’янитися.

Страва подавайте в гарячому вигляді зі свіжими овочами та зеленню.

Приємного апетиту!

Курячі крильця Курячі крильця в духовці Курячі крильця в соєвому соусі в духовці Курячі крильця з картоплею в духовці Курячі крильця з часником