Доступний і простий варіант для майже холостяцького обіду з запеченої картоплі і крилець. Для приємного вершкового смаку додамо до них сметанний соус.
Інгредієнти: на 3 порції.
- Курячі крильця – 500 гр.
- Картопля – 500 гр.
- Соус перцевий – 50 гр.
- Сметана – 50 мл
- Масло рослинне – 30 мл
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Готувати крильця з картоплею в сметанному соусі в духовці просто! Приготуйте всі необхідні продукти за списком.
Крила помийте, обсушіть і розріжте навпіл по суглобам.
Складіть крила в миску, додайте сметану і гострий соус, перемішайте і залиште в холодильнику на 1-2 години для маринування.
Картоплю почистіть, помийте, наріжте брусками, перемішайте його з меленим перцем, сіллю і рослинним маслом.
Картоплю змішайте з крильцями, помістіть їх у термостійку форму, прикрийте її фольгою.
Запікайте картопля з крильцями при 180 градусів 45-55 хвилин.
За 7-10 хвилин до готовності зніміть фольгу і дайте страві зарум’янитися.
Приємного апетиту!
Гострі курячі крильця Курка Курячі крильця Курячі крильця в духовці