Апетитна курочка в ароматному медово-гірчичному соусі найкраще виходить, якщо запекти її в духовці. Ніжне, м’яке м’ясо і рум’яна кірочка порадує ваших домочадців. Дуже смачно!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Курячі ніжки – 10 шт.
- Гірчиця – 1 ст. л.
- Мед – 1 ст. л.
- Перець чорний мелений – 0.5 ч. л.
- Соєвий соус – 50 мл
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Як почати готувати курку в медово-гірчичному соусі в духовці? Курячі гомілки промиваємо й обсушуємо з допомогою паперових рушників.
З’єднуємо мед, гірчицю, соєвий соус, чорний мелений перець і сіль.
Натираємо кожен шматочок курки приготовленим маринадом і залишаємо на 1 годину просочитися.
Змащуємо деко олією і викладаємо курку.
Запікаємо при 180 градусах протягом 45 хв., не забуваємо перевертати, щоб гомілки добре пропеклися і вийшли з рум’яною скоринкою.
Приємного апетиту!
Курка Курка в медово-гірчичному соусі Курка в медово-соєвому соусі Курка в медово-соєвому соусі в духовці