Щоб куряча печінка вийшла максимально соковитою і м’якою, посмажте її в сковороді з додаванням вершків і сметани. Гаряче домашнє блюдо порадує швидким та простим приготуванням. Подавайте до сімейного обіду або вечері.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряча печінка – 0,5 кг
- Вершки – 100 мл
- Сметана – 30 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Зелень – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Щоб приготувати курячу печінку в вершках і сметані, її обдаємо холодною водою, після ріжемо на невеликі шматочки. Можна видалити прожилки.
Подрібнюємо цибулю і обсмажуємо її до прозорості в сковороді, на розігрітій рослинній олії.
Відправляємо до цибулі шматочки печінки.
Посипаємо сіллю і спеціями, розмішуємо і продовжуємо смажити 5 хвилин.
Вливаємо до вмісту вершки і викладаємо сметану.
За смаком можна додати зелень. Знову перемішуємо, доводимо до кипіння й тушкуємо на тихому вогні 10 хвилин.
Готову печінку ніжний вершково-сметанному соусі ділимо на порції і подаємо до столу. Приємного апетиту!
Куряча печінка Куряча печінка в вершках на сковороді Куряча печінка в сметані на сковороді Куряча печінка з підливою на сковороді Куряча печінка з цибулею на сковороді Куряча печінка на сковороді Тушкована куряча печінка на сковороді