Всім звичні відбивні можна готувати не тільки на сковорідці, але і в духовці. Основний плюс такого способу приготування полягає в тому, що м’ясо можна доповнити іншими продуктами і запікати їх разом, так м’ясо буде більш соковитим, а гарнір вийде більш ароматним.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряче філе – 200 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Печериці свіжі – 100 гр.
- Сир Пармезан – 100 гр.
- Майонез – 50 гр.
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Сіль – за смаком
- Олія соняшникова – 1 – 2 ст. л.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування курячою відбивною у фользі в духовці? Куряче філе промийте, висушіть і наріжте шматками товщиною 1,5-2 сантиметри. Приправте і м’ясо посоліть, залиште на 15-20 хвилин, щоб воно замаринувалося.
Цибулю очистіть від лушпиння, наріжте його кільцями. Печериці помийте і наріжте тонкими часточками.
М’ясо відбийте кухонним молотком, змастіть майонезом, зверху на кожен шматочок покласти кільця цибулі і шматочки печериць, посипте тертим сиром. Можна це робити на фользі, щоб потім відразу загорнути в неї відбивні.
Кожен шматочок відбивної загорніть у фольгу. Покладіть їх на деко і запікайте в духовці 45-50 хвилин при температурі 180 градусів. У фользі м’ясо добре пропечеться і завдяки цибулі і печерицям не буде сухим.
Приємного апетиту!
Відбивні Відбивні з курячого філе з грибами в духовці Курячі відбивні Курячі відбивні в духовці Курячі відбивні з грибами в духовці Курячі відбивні з картоплею в духовці Курячі відбивні під шубою в духовці