Поєднання курки та грибів часто зустрічається в кулінарії, так як воно дуже вдале – обидва продукту чудово відтіняють і підтримують смак один одного. Відбивні з курки за цим рецептом виходять дуже вдалими – соковитими, ніжними і ароматними.


Інгредієнти: на 5 порц.

  • філе Куряче – 3 шт.
  • Печериці свіжі – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Приправа для курки – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Сир Пармезан – 100 гр.

Процес приготування:

Приступимо до приготування відбивних з курячого філе з грибами. Цибулю очистіть і промийте його, а також промийте гриби. Цибулю дрібно поріжте, гриби наріжте на скибочки і обсмажте обидва продукту в невеликій кількості рослинного масла.

Куряче філе промийте і розділіть навпіл уздовж, зробивши відбивні більш тонкими. Відбийте шматочки курки і приправте їх спеціями і сіллю. Відбивні розкладіть у формі для запікання або по листу.

Обсмажені гриби з цибулею покладіть на філе рівним шаром.

Твердий сир натріть на середній або дрібній тертці і рівномірно посипте відбивні з курки з грибами, щоб готова страва мала красивою золотистою скоринкою.

Відправте відбивні в духовку на півгодини при температурі 180 градусів. Готову страву можете подавати прямо в формі або відразу ж розподілити на порції.

Готово!

Відбивні з курячого філе Відбивні з курячого філе з сиром в духовці Курячі відбивні Курячі відбивні в духовці Курячі відбивні з грибами в духовці Курячі відбивні з картоплею в духовці