Відбивні зі свинини на сковороді без борошна – відмінне рішення як для сімейного обіду, так і для званої вечері. М’ясо по цьому рецепту виходить соковитим, ніжним і дуже смачним. Воно обов’язково припаде до смаку і мешканцям, і гостям.
Інгредієнти: на 3 порції.
- Свинина – 200 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Сухарі панірувальні – 5 ст. л.
- Масло рослинне – 40 мл
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Почнемо готувати відбивні зі свинини на сковороді без борошна. Нарізаємо свинину на шматочки, трохи їх відбити.
Посолити і поперчити м’ясо за смаком.
Яйця збити, викласти в миску.
В окрему тарілку насипати панірувальні сухарі.
Кожен шматочок свинини спочатку відправити в миску з яйцем, обваляти в панірувальних сухарях.
Сковороду розігріти, влити рослинне масло.
На середньому вогні обсмажити м’ясо з двох сторін приблизно по 5 хвилин до утворення апетитною скоринки.
Відбивні зі свинини на сковороді без борошна готові, вони чудово будуть поєднуються з будь-яким гарніром.
Відбивні Відбивні зі свинини в панірувальних сухарях Кляр для відбивних зі свинини на сковороді Свинячі відбивні в клярі на сковороді