Відбивні зі свинини на сковороді без борошна – відмінне рішення як для сімейного обіду, так і для званої вечері. М’ясо по цьому рецепту виходить соковитим, ніжним і дуже смачним. Воно обов’язково припаде до смаку і мешканцям, і гостям.


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Свинина – 200 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сухарі панірувальні – 5 ст. л.
  • Масло рослинне – 40 мл
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Почнемо готувати відбивні зі свинини на сковороді без борошна. Нарізаємо свинину на шматочки, трохи їх відбити.

Посолити і поперчити м’ясо за смаком.

Яйця збити, викласти в миску.

В окрему тарілку насипати панірувальні сухарі.

Кожен шматочок свинини спочатку відправити в миску з яйцем, обваляти в панірувальних сухарях.

Сковороду розігріти, влити рослинне масло.

На середньому вогні обсмажити м’ясо з двох сторін приблизно по 5 хвилин до утворення апетитною скоринки.

Відбивні зі свинини на сковороді без борошна готові, вони чудово будуть поєднуються з будь-яким гарніром.

Відбивні Відбивні зі свинини в панірувальних сухарях Кляр для відбивних зі свинини на сковороді Свинячі відбивні в клярі на сковороді