Курячі котлети, приготовані без яєць за цим рецептом добре тримають форму і залишаються ніжними та смачними. Їх можна подавати на обід і вечерю, і навіть в холодному вигляді вони не втрачають своїх смакових якостей.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Курячий фарш – 0,6 кг
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Батон – 3 скибочки
  • Молоко коров’яче – 150 мл
  • Часник – 1 зуб.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Масло соняшникова 50 мл
  • Борошно пшеничне – 50 гр.

Процес приготування:

Готувати курячі котлети без яєць легко! Цибулю очистіть від лушпиння, розріжте на кілька частин.

Батон замочити в молоці.

Перейдіть цибулю і батон через м’ясорубку.

Змішайте фарш, хліб і цибулю, додайте сіль і спеції за смаком.

Вологими руками сформуйте з фаршу котлети однакового розміру і обваляйте їх у борошні.

Смажте котлети на соняшниковій олії з двох боків до рум’яного кольору. Потім складіть всі котлети в сковороду і протушкувати їх на повільному вогні під кришкою 7-10 хвилин.

Приємного апетиту!

Котлети з курячого фаршу Курячі котлети Курячі котлети без панірувальних сухарів Курячі котлети без хліба Соковиті котлети з курячого фаршу на сковороді