Курячі котлети, приготовані без яєць за цим рецептом добре тримають форму і залишаються ніжними та смачними. Їх можна подавати на обід і вечерю, і навіть в холодному вигляді вони не втрачають своїх смакових якостей.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Курячий фарш – 0,6 кг
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Батон – 3 скибочки
- Молоко коров’яче – 150 мл
- Часник – 1 зуб.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль – за смаком
- Масло соняшникова 50 мл
- Борошно пшеничне – 50 гр.
Процес приготування:
Готувати курячі котлети без яєць легко! Цибулю очистіть від лушпиння, розріжте на кілька частин.
Батон замочити в молоці.
Перейдіть цибулю і батон через м’ясорубку.
Змішайте фарш, хліб і цибулю, додайте сіль і спеції за смаком.
Вологими руками сформуйте з фаршу котлети однакового розміру і обваляйте їх у борошні.
Смажте котлети на соняшниковій олії з двох боків до рум’яного кольору. Потім складіть всі котлети в сковороду і протушкувати їх на повільному вогні під кришкою 7-10 хвилин.
Приємного апетиту!
Котлети з курячого фаршу Курячі котлети Курячі котлети без панірувальних сухарів Курячі котлети без хліба Соковиті котлети з курячого фаршу на сковороді