Основу бургерів, як відомо, становить пишна котлета. М’ясо для котлети можна взяти будь-яку, однак з курки вона виходить дуже ніжна і легка, як раз те, що потрібно для ситного перекусу.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряче філе – 500 гр.
- Батон – 200 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Молоко коров’яче – 200 мл
- Масло олію – для смаження
Процес приготування:
Як почати готувати курячі котлети для бургерів? Батон розрізати на кілька частин і замочіть його в молоці на 10 хвилин.
Філе помийте, обсушити паперовими рушниками і розріжте на кілька шматків.
Перейдіть м’ясо через м’ясорубку разом з батоном.
Додайте у фарш сіль, перець і добре перемішайте.
Сформуйте плоскі котлети діаметром 12-15 сантиметрів на плоскій поверхні.
Потім за допомогою металевої лопатки перенесіть їх на розпечену сковорідку.
Смажте котлети до рум’яної скоринки з двох сторін. У загальній складності на обидві сторони вам знадобиться 15-20 хвилин.
Відмінний, соковиті котлети для бургерів готові, можна приступати до складання домашнього фастфуду.
Приємного апетиту!
Котлети Котлети з курячого фаршу Котлети з курячого філе Котлети з курячого філе на сковороді Курячі котлети Курячі котлети без цибулі Соковиті котлети з курячого фаршу на сковороді