Курячі котлети з манкою, приготовлені в духовці – один з найбільш популярних рецептів. Вони дуже поживні, корисні та ароматні. Приємна золотава скоринка і ніжний фарш приємно різноманітять сімейний обід!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряче філе – 500 гр.
  • Сіль – 0.5 ч. л.
  • Яйце – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Манна крупа – ст. л.
  • Сир – 70 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Приступимо до приготування курячих котлет з манкою в духовці. Куряче філе перекладаємо в чашу блендера і подрібнюємо.

Таким же чином підготуємо цибулю.

В глибокій ємності змішуємо яйце, цибуля, манку і куряче філе. Заправляємо фарш сіллю і спеціями, перемішуємо і залишаємо на 15 хвилин, щоб манка набухла.

Сир ріжемо смужками невеликої товщини.

Формуємо котлети з готового фаршу.

Деко змащуємо маслом і викладаємо на нього котлети, ставимо в розігріту духовку і запікаємо 25 хв. при 180 градусах. За 10 хв. на кожну котлету кладемо шматочок сиру.

Приємного апетиту!

Дієтичне курячі котлети Котлети з курячого філе Котлети з курячої грудки Курячі котлети без хліба Курячі котлети з манкою Ніжні курячі котлети