Куряче м’ясо можна приготувати різними способами і котлети в паніровці на сковороді – один з найпопулярніших способів. Таке блюдо під силу приготувати будь-якій господині і воно завжди апетитно виглядає на столі.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряче філе – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Яйце – 1 шт.
- Сухарі панірувальні – 100 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Паприка – за смаком
- Масло олію – для смаження
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування курячих котлет в паніровці на сковороді? Куряче філе помийте, обсушіть і наріжте невеликими кубиками.
Цибулину очистіть і розріжте на кілька частин. Перекладіть цибулю і куряче м’ясо в блендер, подрібніть ці інгредієнти.
Фарш перекладіть в миску, додайте до нього одне яйце, сіль і спеції, перемішайте.
Панірувальні сухарі всипте на плоску миску. Вологими руками сформуйте з фаршу котлети і обваляйте їх у панірувальних сухарях.
Обсмажте котлети на соняшниковій олії по 3-4 хвилини з кожного боку. Після цього можна протушити їх 10-15 хвилин на повільному вогні під кришкою. Подавайте котлети до столу зі свіжою зеленню і овочами.
Приємного апетиту!
Котлети з курячого фаршу Котлети з курячого філе Котлети з курячого філе на сковороді Курячі котлети Курячі котлети в паніровці Курячі котлети в панірувальних сухарях