Курячі котлети в паніровці – поширене і улюблене багатьма м’ясне блюдо. Особливість даного рецепта полягає в тому, що страва готується не на сковороді, а запікається в духовці. Такі котлети виходять хрусткими зовні і соковитим всередині. Подібне блюдо відмінно підійде в якості легкого вечері.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Курячий фарш – 500 гр.
  • Майонез – 3 ст. л.
  • Сухарі панірувальні – 70 гр.
  • Картопля – 2 шт.
  • Часник – 3 зуб.
  • Батон – 100 гр.
  • Молоко коров’яче – 50 мл
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Почнемо готувати курячі котлети в паніровці в духовці. Батон необхідно залити молоком. Скоринки перед цим краще обрізати.

Картопля очищаємо, натираємо на тертці. Використовуйте бік з дрібними або середніми отворами.

Курячий фарш викладаємо в миску, додаємо до нього тертий картопля і подрібнений часник.

Потім додаємо до решти інгредієнтів необхідну кількість майонезу. Всі компоненти ретельно перемішуємо.

Замочений у молоці батон віджимаємо і додаємо в загальну масу.

Всі приправляємо сіллю і перцем, перемішуємо.

Сформуйте котлети, обваляйте їх у панірувальних сухарях.

Деко застеліть пергаментом, потім викладіть туди заготовки. Запікайте м’ясне блюдо протягом 30-35 хвилин в розігрітій до 200 градусів духовці.

Курячі котлети в паніровці в духовці готові!

Приємного вам апетиту!

Котлети з курячого фаршу Котлети з курячого фаршу в духовці Курячі котлети без борошна Курячі котлети без яєць Курячі котлети в панірувальних сухарях Курячі котлети з майонезом