Котлети з курки і геркулеса – дуже смачні і корисні. Їх можна не тільки подавати з гарніром або салатом, але використовувати для домашніх бургерів. Діти будуть у захваті!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряче філе – 600 гр.
- Молоко коров’яче – 100 мл
- Вівсяні пластівці – 100 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Олія соняшникова – 2 ст. л.
- Часник – 1 зуб.
- Сіль – 0.5 ч. л.
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Готувати курячі котлети з геркулесом одне задоволення! У велику миску розбиваємо куряче яйце, заливаємо молоко і засипаємо вівсяні пластівці. Все ретельно перемішуємо і залишаємо масу на кілька хвилин, щоб пластівці встигли насититися.
Курячу грудку ріжемо на кілька шматочків і прокручувати їх у м’ясорубці з середньою ґратами.
чистимо Цибулину і також добре подрібнюємо через м’ясорубку або ж на тертку. А часник пропускаємо через прес.
Додаємо підготовлені інгредієнти вівсяну масу і замішуємо фарш. Формуємо круглі котлети середнього розміру. Розігріваємо сковороду, промазуємо її соняшниковою олією і смажимо котлети з обох сторін по 7-10 хв.
Приємного апетиту!
Дієтичне котлети з курячої грудки Котлети Котлети з курячого філе на сковороді Курячі котлети без борошна Курячі котлети без панірувальних сухарів Курячі котлети без хліба Курячі котлети для дітей Курячі котлети на сковороді