Котлети з курки і геркулеса – дуже смачні і корисні. Їх можна не тільки подавати з гарніром або салатом, але використовувати для домашніх бургерів. Діти будуть у захваті!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряче філе – 600 гр.
  • Молоко коров’яче – 100 мл
  • Вівсяні пластівці – 100 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Олія соняшникова – 2 ст. л.
  • Часник – 1 зуб.
  • Сіль – 0.5 ч. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Готувати курячі котлети з геркулесом одне задоволення! У велику миску розбиваємо куряче яйце, заливаємо молоко і засипаємо вівсяні пластівці. Все ретельно перемішуємо і залишаємо масу на кілька хвилин, щоб пластівці встигли насититися.

Курячу грудку ріжемо на кілька шматочків і прокручувати їх у м’ясорубці з середньою ґратами.

чистимо Цибулину і також добре подрібнюємо через м’ясорубку або ж на тертку. А часник пропускаємо через прес.

Додаємо підготовлені інгредієнти вівсяну масу і замішуємо фарш. Формуємо круглі котлети середнього розміру. Розігріваємо сковороду, промазуємо її соняшниковою олією і смажимо котлети з обох сторін по 7-10 хв.

Приємного апетиту!

Дієтичне котлети з курячої грудки Котлети Котлети з курячого філе на сковороді Курячі котлети без борошна Курячі котлети без панірувальних сухарів Курячі котлети без хліба Курячі котлети для дітей Курячі котлети на сковороді