Серед рецептів котлет курячі користуються найбільшою популярністю. Особливо смачними виходять котлети з кабачком. Він добре поєднується з куркою та іншими продуктами і здивує чудовим смаком.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряче філе – 500 гр.
  • Кабачки – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Сир – 60 гр.
  • Сухарі панірувальні – 100 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Почнемо готувати курячі котлети з кабачком на пару. Куряче філе подрібнюємо за допомогою м’ясорубки або блендера.

Кабачок промиваємо, зрізаємо з нього шкірку і очищаємо від насіння. Також прокручуємо кабачок через м’ясорубку і в блендері. Таким же чином подрібнюємо цибулю.

Сир натираємо на дрібну тертку.

Змішуємо всі інгредієнти і заправляємо сіллю і перцем. Формуємо котлети і обвалюємо їх у панірувальних сухарях.

Заливаємо воду в нижній відділ пароварки, а дно інших відділів змащуємо рослинним маслом. Викладаємо котлети у верхні відсіки пароварки і вмикаємо час на 30 хв

Приємного апетиту!

Котлети з курячого філе Котлети з курячої грудки Курячі котлети без борошна Курячі котлети без цибулі Курячі котлети на пару ПП курячі котлети