Курячі котлети з манкою, приготовлені в духовці – один з найбільш популярних рецептів. Вони дуже поживні, корисні та ароматні. Приємна золотава скоринка і ніжний фарш приємно різноманітять сімейний обід!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряче філе – 500 гр.
- Сіль – 0.5 ч. л.
- Яйце – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Манна крупа – ст. л.
- Сир – 70 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Приступимо до приготування курячих котлет з манкою в духовці. Куряче філе перекладаємо в чашу блендера і подрібнюємо.
Таким же чином підготуємо цибулю.
В глибокій ємності змішуємо яйце, цибуля, манку і куряче філе. Заправляємо фарш сіллю і спеціями, перемішуємо і залишаємо на 15 хвилин, щоб манка набухла.
Сир ріжемо смужками невеликої товщини.
Формуємо котлети з готового фаршу.
Деко змащуємо маслом і викладаємо на нього котлети, ставимо в розігріту духовку і запікаємо 25 хв. при 180 градусах. За 10 хв. на кожну котлету кладемо шматочок сиру.
Приємного апетиту!
Дієтичне курячі котлети Котлети з курячого філе Котлети з курячої грудки Курячі котлети без хліба Курячі котлети з манкою Ніжні курячі котлети