Дуже ароматні, смачні і живильні котлети з курку з цибулею і морквою. У них багато білка і вітамінів, все що потрібно для корисного меню. Для подачі можна вибрати будь-який гарнір або салат. Курячі котлети чудово поєднуються з будь-яким блюдом!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряче філе – 600 гр.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Яйце – 1 шт.
- Борошно пшеничне – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Готувати курячі котлети з морквою і цибулею просто! Курку прокручуємо на м’ясорубку з крупною решіткою.
Моркву і цибулю чистимо і також прокручуємо в м’ясорубці, з’єднуємо з курячим м’ясом, додаємо яйце, борошно, сіль і перець.
Формуємо котлети і викладаємо на сковороду, попередньо змащену олією.
Обсмажуємо з кожного боку до рум’яної скоринки близько 5-7 хв
Приємного апетиту!
Дієтичне котлети з курячої грудки Курячі котлети без борошна Курячі котлети без хліба Курячі котлети з овочами Курячі котлети на сковороді ПП курячі котлети на сковороді Соковиті котлети з курячого фаршу на сковороді