Курячі крильця можна смачно замаринувати навіть у звичайному майонезі. А для сімейної вечері або обіду замаринуйте крила разом з картоплею і запечіть в духовці.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Курячі крильця – 1 кг
- Картопля – 0,8 – 1 кг
- Прованські трави – за смаком
- Сіль – за смаком
- Майонез – 1 ст. л.
- Майоран – 1 ч. л.
- Чебрець свіжий – 1 ч. л.
- Паприка – 1 ч. л.
- Каррі – 1 ч. л.
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Почнемо готувати курячі крильця в майонезі з картоплею в духовці. Крила промийте, висушіть, розріжте по суглобам.
В миску всипте необхідну кількість солі, сухих спецій і викладіть майонез.
Перемішуйте інгредієнти до однорідного стану. Потім маринад викладіть в миску з куркою і перемішайте так, щоб все м’ясо було покрито маринадом.
Картоплю почистіть, помийте і наріжте часточками. Викладіть на деко крильця і картоплю.
Помістіть форму з куркою і м’ясом в духовку, розігріту до 210-220 градусів, запікайте 1-2 години. Блюдо доповніть свіжою зеленню і овочами.
Смачного!