Курячі крильця рідко готують в якості самостійного блюда, в них мало м’яса, але зате вони виходять підсмажений і хрусткими. Дуже смачно приготувати їх на сковороді в медово-соєвому соусі.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Курячі крильця – 0,7 кг
- Соєвий соус – 3 ст. л.
- Масло олію – 50 – 60 мл
- Томатна паста – 3 ст. л.
- Мед – 2 ст. л.
- Часник – 2 зуб.
- Лимонний сік – 30 мл
- Перець червоний мелений – 0,5 ч. л.
Процес приготування:
Готувати курячі крильця в медово-соєвому соусі на сковороді легко! Крила перевірте на наявність залишків пір’я, помийте їх і висушіть.
Обсмажте крильця на сковороді до золотистого кольору.
Потім додайте до крил подрібнений часник і червоний перець, смажте 3-5 хвилин.
Далі додайте мед, соєвий соус, лимонний сік і томатну пасту.
Перемішайте вміст сковороди і залиште гаситися на повільному вогні 20 хвилин.
Курячі кришки виходять дуже ароматними і в міру солоними.
Приємного апетиту!
Гострі курячі крильця Курка Курка в медово-соєвому соусі Курячі крильця в медово-соєвому соусі Курячі крильця в соєвому соусі Курячі крильця з хрусткою скоринкою на сковороді Курячі крильця з часником на сковороді