Курячі крильця рідко готують в якості самостійного блюда, в них мало м’яса, але зате вони виходять підсмажений і хрусткими. Дуже смачно приготувати їх на сковороді в медово-соєвому соусі.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Курячі крильця – 0,7 кг
  • Соєвий соус – 3 ст. л.
  • Масло олію – 50 – 60 мл
  • Томатна паста – 3 ст. л.
  • Мед – 2 ст. л.
  • Часник – 2 зуб.
  • Лимонний сік – 30 мл
  • Перець червоний мелений – 0,5 ч. л.

Процес приготування:

Готувати курячі крильця в медово-соєвому соусі на сковороді легко! Крила перевірте на наявність залишків пір’я, помийте їх і висушіть.

Обсмажте крильця на сковороді до золотистого кольору.

Потім додайте до крил подрібнений часник і червоний перець, смажте 3-5 хвилин.

Далі додайте мед, соєвий соус, лимонний сік і томатну пасту.

Перемішайте вміст сковороди і залиште гаситися на повільному вогні 20 хвилин.

Курячі кришки виходять дуже ароматними і в міру солоними.

Приємного апетиту!

Гострі курячі крильця Курка Курка в медово-соєвому соусі Курячі крильця в медово-соєвому соусі Курячі крильця в соєвому соусі Курячі крильця з хрусткою скоринкою на сковороді Курячі крильця з часником на сковороді