Дуже смачні курячі крильця з апетитною хрусткою скоринкою і ароматною картоплею виходить в духовці. Готувати страву нескладно, а результат вас порадує. Просто смакота!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Курячі крильця – 1 кг
- Соєвий соус – 3 ст. л.
- Прованські трави – 2 ст. л.
- Сіль – 1 ч. л.
- Картопля – 1,5 – 2 кг
- Перець чорний мелений – 1 ст. л.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Як приготувати курячі крильця з хрусткою скоринкою з картоплею? Змішуємо соєвий соус, сіль, суміш трав і чорний мелений перець.
Крильця миємо й ріжемо на 2-3 частини.
Відправляємо крильця в приготований маринад і залишаємо на 40-60 хв., щоб м’ясо добре просочилося.
Картоплю чистимо і ріжемо його невеликими шматочками.
Тепер промазуємо деко олією і викладаємо крильця і картоплю. Посипаємо картоплю сіллю і відправляємо все запікатися в духову піч при 180 градусах на 50 хв.
Смачного!