Сьогодні ми будемо готувати відбивні з курячого філе, а щоб їх подача була більш вишуканою – приготуємо їх на сковороді-гриль. Біле м’ясо, приготоване на такій сковороді, виходить соковитим і ніжним, головне не перетримати його на грилі. Духмяний розмарин додасть приголомшливий аромат і додасть витонченості нашій страві.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряча грудка – 2 шт.
- Сіль – 0.5 ч. л.
- Перець чорний мелений – 0.25 ч. л.
- Масло оливкове – 1 ч. л.
- Розмарин – 1 ч. л.
Процес приготування:
Готувати курячі відбивні на сковороді гриль просто! Куряче філе промиваємо під водою, трохи обсушуємо і ділимо уздовж на однакові шматочки.
Куряче філе можна трохи відбити, щоб воно було більш м’яким, але не сильно, щоб не пошкодити волокна, інакше в процесі приготування воно сильно пересушити. Посипаємо філе сіллю і перцем з обох сторін.
Сковороду-гриль розігріваємо на вогні, висипаємо на неї розмарин. Він трохи розігріється, і почне виділяти приголомшливий аромат. Якщо ви використовуєте гілочки розмарину – просто покладіть їх на сковороду, немає необхідності їх обривати. По завершенні готову страву можна прикрасити гілочками розмарину.
З допомогою силіконової кисті змащуємо відбивні оливковою олією і викладаємо на розігріту сковороду. Обсмажуємо до золотавої скоринки 5-7 хвилин з кожного боку.
Готові відбивні знімаємо зі сковороди на тарілку, подаємо зі свіжими овочами або відвареної спаржі, трохи обсмажені на сковороді-гриль. Приємного апетиту!
Відбивні Відбивні з курячого філе Відбивні з курячого філе на сковороді Курячі відбивні Курячі відбивні на сковороді