Сьогодні ми будемо готувати відбивні з курячого філе, а щоб їх подача була більш вишуканою – приготуємо їх на сковороді-гриль. Біле м’ясо, приготоване на такій сковороді, виходить соковитим і ніжним, головне не перетримати його на грилі. Духмяний розмарин додасть приголомшливий аромат і додасть витонченості нашій страві.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряча грудка – 2 шт.
  • Сіль – 0.5 ч. л.
  • Перець чорний мелений – 0.25 ч. л.
  • Масло оливкове – 1 ч. л.
  • Розмарин – 1 ч. л.

Процес приготування:

Готувати курячі відбивні на сковороді гриль просто! Куряче філе промиваємо під водою, трохи обсушуємо і ділимо уздовж на однакові шматочки.

Куряче філе можна трохи відбити, щоб воно було більш м’яким, але не сильно, щоб не пошкодити волокна, інакше в процесі приготування воно сильно пересушити. Посипаємо філе сіллю і перцем з обох сторін.

Сковороду-гриль розігріваємо на вогні, висипаємо на неї розмарин. Він трохи розігріється, і почне виділяти приголомшливий аромат. Якщо ви використовуєте гілочки розмарину – просто покладіть їх на сковороду, немає необхідності їх обривати. По завершенні готову страву можна прикрасити гілочками розмарину.

З допомогою силіконової кисті змащуємо відбивні оливковою олією і викладаємо на розігріту сковороду. Обсмажуємо до золотавої скоринки 5-7 хвилин з кожного боку.

Готові відбивні знімаємо зі сковороди на тарілку, подаємо зі свіжими овочами або відвареної спаржі, трохи обсмажені на сковороді-гриль. Приємного апетиту!

Відбивні Відбивні з курячого філе Відбивні з курячого філе на сковороді Курячі відбивні Курячі відбивні на сковороді