до Вашої уваги представлений відмінний варіант гарячого блюда, який чудово підійде для обіднього меню, а також для вечері. Куряча відбивна паніровці володіє ніжним смаком. І все це завдяки вдалому поєднанню курячого філе з печерицями та сиром.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряче філе – 130 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Борошно пшеничне – 20 гр.
- Сир – 40 гр.
- Печериці свіжі – 40 гр.
- Масло рослинне – 25 мл
- Сіль – 1 щіпка
- Перець чорний мелений – 1 щіпка
Процес приготування:
Як приготувати курячі відбивні в паніровці? Підготуємо необхідні інгредієнти.
Відбиваємо куряче філе, а потім натираємо відбите м’ясо спеціями.
Тепер займемося приготуванням кляру. Розбиваємо куряче яйце в окрему миску, додаємо туди борошно, а також невелика кількість натертого на дрібній тертці сиру. Отриману масу необхідно ретельно перемішати до однорідності.
Відбите куряче м’ясо занурюємо в кляр.
Відправляємо відбивну на розігріту сковорідку з невеликою кількістю рослинного масла.
Тим часом миємо печериці і нарізаємо їх слайсами.
Викладаємо печериці поверх відбивною, присипаємо тертим сиром. Накриваємо сковорідку кришкою і чекаємо 10 хвилин.
Куряча відбивна готова.
Відбивні з курячого філе в клярі з яєць і борошна Відбивні з курячого філе в сирному клярі Відбивні з курячого філе на сковороді Кляр для відбивних з курячого філе Курячі відбивні Курячі відбивні в клярі на сковороді