Якщо необхідно швидко приготувати щось на обід або вечерю всій родині, відбивні з курячих грудок в сухарях стають кращим рішенням. Готуються вони досить просто, курка виходить ніжною, пікантною і соковитою.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Куряче філе – 600 гр.
  • Яйце – 4 шт.
  • Сухарі панірувальні – 3 ст. л.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Почнемо готувати відбивні з курячих грудок в сухарях. Курячі грудки розрізати, вийняти філе.

Філе промити, просушити, нарізати на шматочки.

Шматочки, відбити, посолити і поперчити за смаком.

В окремій ємності збити яйце, в іншу ємність для зручності насипати панірувальні сухарі.

Шматочки філе спочатку обваляти в сухарях, потім в яйці, потім в сухарях.

Смажити відбивні на рослинному маслі з двох боків до утворення золотистої скоринки. Ароматні відбивні з курячих грудок в сухарях готові до подачі!

Відбивні з курячого філе Відбивні з курячого філе в клярі з яєць і борошна Відбивні з курячого філе в панірувальних сухарях Відбивні зі свинини в панірувальних сухарях Кляр для відбивних з курячого філе Курячі відбивні