до Вашої уваги представлений відмінний варіант гарячого блюда, який чудово підійде для обіднього меню, а також для вечері. Куряча відбивна паніровці володіє ніжним смаком. І все це завдяки вдалому поєднанню курячого філе з печерицями та сиром.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряче філе – 130 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно пшеничне – 20 гр.
  • Сир – 40 гр.
  • Печериці свіжі – 40 гр.
  • Масло рослинне – 25 мл
  • Сіль – 1 щіпка
  • Перець чорний мелений – 1 щіпка

Процес приготування:

Як приготувати курячі відбивні в паніровці? Підготуємо необхідні інгредієнти.

Відбиваємо куряче філе, а потім натираємо відбите м’ясо спеціями.

Тепер займемося приготуванням кляру. Розбиваємо куряче яйце в окрему миску, додаємо туди борошно, а також невелика кількість натертого на дрібній тертці сиру. Отриману масу необхідно ретельно перемішати до однорідності.

Відбите куряче м’ясо занурюємо в кляр.

Відправляємо відбивну на розігріту сковорідку з невеликою кількістю рослинного масла.

Тим часом миємо печериці і нарізаємо їх слайсами.

Викладаємо печериці поверх відбивною, присипаємо тертим сиром. Накриваємо сковорідку кришкою і чекаємо 10 хвилин.

Куряча відбивна готова.

Відбивні з курячого філе в клярі з яєць і борошна Відбивні з курячого філе в сирному клярі Відбивні з курячого філе на сковороді Кляр для відбивних з курячого філе Курячі відбивні Курячі відбивні в клярі на сковороді