Ніжні і соковиті курячі відбивні, приготовані в яйці і борошні, будуть відмінним варіантом обіду або вечері, їх вдало доповнять картопляне пюре, відварені овочі або салат зі свіжих овочів. Курячі відбивні по смаковим якостям не поступаються свинячим, а готуються набагато швидше.
Інгредієнти: на 3 порції.
- Куряче філе – 300 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Борошно пшеничне – 3 ст. л.
- Масло рослинне – 5 ст. л.
- Сіль – 0.5 ч. л.
- Приправа для курки – 1 щіпка
Процес приготування:
Почнемо готувати курячі відбивні в яйці. Куряче філе промиваємо під водою, обсушуємо паперовим рушником. Ріжемо філе уздовж на кілька шматочків. Викладаємо відбивні на обробну дошку, накриваємо харчовою плівкою і трохи відбиваємо.
В миску вибиваємо яйце, збиваємо його виделкою.
Потім відбивні в яйце з обох сторін.
В іншій мисці змішуємо борошно, сіль і спеції. Обвалюємо відбивні в борошні з обох сторін.
Сковороду ставимо розігріватися на середній вогонь, додаємо рослинне масло. Викладаємо відбивні на гарячу сковороду і обсмажуємо з обох боків до рум’яної скоринки.
Готові відбивні знімаємо зі сковороди і подаємо з картопляним пюре і овочами. Приємного апетиту!
Відбивні Відбивні з курячого філе на сковороді Курячі відбивні Курячі відбивні в клярі на сковороді Курячі відбивні на сковороді