Відбивні з курятини, паніровані в суміші сухарів і тертого на дрібній тертці сиру, мають не тільки красиву золотисту скоринку, вони виділяють приємний аромат запеченого сиру. Такі відбивні відлітають зі столу в першу чергу.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряче філе – 2 шт.
- Сир Пармезан – 100 гр.
- Сухарі панірувальні – 5 ст. л.
- Борошно пшеничне – для посипання
- Яйце – 2 шт.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Щоб приготувати курячі відбивні з сиром на сковороді, філе курки помити, обсушити паперовим рушником і порізати на 2-3 горизонтальні пластини.
Відбити курятину кухонним молотком (не дуже енергійно). У миску висипати борошно і обваляти в ній пластинки філе.
Яйця вбити в іншу тарілку, розбовтати їх виделкою. Вмочити усіма сторонами курку в цю суміш.
Сир потерти на дрібній тертці і змішати з панірувальними сухарями. Додати до цієї суміші сіль, приправи, перець. Обваляти філе в паніровці з усіх боків.
У сковороді нагріти рослинне масло, викласти туди відбивні.
Обсмажити курячі відбивні до появи золотистої рум’яної скоринки.
Подавати страву відразу після обжарювання зі свіжими овочами, круп’яним гарніром або просто шматочком білого хліба.
Приємного апетиту!
Відбивні Відбивні з курячого філе на сковороді Відбивні зі свинини в панірувальних сухарях Кляр для відбивних з курячого філе Курячі відбивні на сковороді