Ароматний лагман з свинини можна приготувати в казані на багатті. Приготування на свіжому повітрі виходить ще більш оригінальним і апетитним. Подавайте блюдо зі свіжою зеленню для вашого сімейного обіду.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Свинина – 500 гр.
  • Локшина для лагмана – 300 гр.
  • Картопля – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 2 шт.
  • Баклажан – 1 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Часник – 1 зуб.
  • Сіль – за смаком
  • Зелень – 1 пучок
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Як приготувати лагман з свинини на багатті в казані? Промиваємо свинину під водою і ріжемо її невеликими кубиками.

Нагріваємо казан на вогні і занурюємо в нього свинину. Обсмажуємо в рослинному маслі.

Подрібнюємо цибулю і закидаємо його до м’яса. Продовжуємо готувати до легкого рум’янцю.

Кубиками ріжемо картоплю і кладемо її до вже доданим продуктів.

Тепер додаємо решту дрібно нарізані овочі: баклажани, морква, болгарський перець і часник.

Всі продукти повністю заливаємо водою, солимо і перчимо за смаком. Готуємо на вогнищі до м’якості всіх інгредієнтів.

Окремо відварюємо локшину.

З’єднуємо її з вмістом казана.

Розкладаємо страву по тарілках, прикрашаємо свіжою зеленню і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Лагман в казані Лагман з картоплею Лагман з свинини в казані Лагман з свинини в каструлі Лагман з свинини з болгарським перцем Лагман класичний Лагман по-узбецьки