Ароматний лагман з свинини можна приготувати в казані на багатті. Приготування на свіжому повітрі виходить ще більш оригінальним і апетитним. Подавайте блюдо зі свіжою зеленню для вашого сімейного обіду.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Свинина – 500 гр.
- Локшина для лагмана – 300 гр.
- Картопля – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Болгарський перець солодкий – 2 шт.
- Баклажан – 1 шт.
- Морква – 2 шт.
- Часник – 1 зуб.
- Сіль – за смаком
- Зелень – 1 пучок
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Як приготувати лагман з свинини на багатті в казані? Промиваємо свинину під водою і ріжемо її невеликими кубиками.
Нагріваємо казан на вогні і занурюємо в нього свинину. Обсмажуємо в рослинному маслі.
Подрібнюємо цибулю і закидаємо його до м’яса. Продовжуємо готувати до легкого рум’янцю.
Кубиками ріжемо картоплю і кладемо її до вже доданим продуктів.
Тепер додаємо решту дрібно нарізані овочі: баклажани, морква, болгарський перець і часник.
Всі продукти повністю заливаємо водою, солимо і перчимо за смаком. Готуємо на вогнищі до м’якості всіх інгредієнтів.
Окремо відварюємо локшину.
З’єднуємо її з вмістом казана.
Розкладаємо страву по тарілках, прикрашаємо свіжою зеленню і подаємо до столу. Приємного апетиту!
Лагман в казані Лагман з картоплею Лагман з свинини в казані Лагман з свинини в каструлі Лагман з свинини з болгарським перцем Лагман класичний Лагман по-узбецьки