Справжній узбецький лагман можна приготувати в мультиварці. Ви заощадите свій час, а страва вийде не менш апетитним і ароматним, ніж приготовлені будь-яким іншим способом.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Баранина – 500 гр.
- Локшина для лагмана – 250 гр.
- Селера – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Помідори свіжі – 3 шт.
- Болгарський перець солодкий – 2 шт.
- Томатна паста – 3 ст. л.
- Часник – 2 зуб.
- Петрушка – 1 пучок
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Масло рослинне – 3 ст. л.
Процес приготування:
Готувати лагман по-узбецьки в мультиварці просто! Шматок баранини промиваємо під водою і залишаємо обсихати. Після ріжемо м’ясо на невеликі кубики.
Чистимо від лушпиння цибулину і поділяємо її на тонкі кільця.
Болгарські перець очищаємо від насіння і серцевини, потім дрібно нарізаємо продукт.
Помідори також подрібнюємо.
Включаємо мультиварку в режим «смаження». Вливаємо в чашу масло і на нього кладемо шматочки баранини. Смажимо продукт до золотистої скоринки.
Викладаємо до м’яса цибулю, перець і помідори, а також подрібнену петрушку і селеру. Солимо, додаємо спеції, томатну пасту. Заливаємо вміст водою і включаємо режим «гасіння» на 1,5 години.
За 7 хвилин до готовності додаємо вмісту локшину і подрібнений часник.
Лагман з баранини в мультиварці готовий! Можна розкладати по тарілках і подавати до столу.
Лагман Лагман в мультиварці Лагман з баранини Лагман з баранини класичний Лагман класичний