Домашній лагман з яловичини можна приготувати в казні на плиті. Наваристое і ароматне блюдо стане відмінним варіантом обіду для великої родини або компанії.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Яловичина – 500 гр.
- Локшина для лагмана – 250 гр.
- Картопля – 2 шт.
- Морква – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Болгарський перець солодкий – 2 шт.
- Помідори свіжі – 2 шт.
- Редька чорна – 1 шт.
- Часник – 4 зуб.
- Зелень – 1 пучок
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Масло рослинне – 60 мл
Процес приготування:
Як приготувати лагман в казані на плиті з яловичини? Яловичину ріжемо невеликими рівними кубиками.
Далі подрібнюємо моркву, болгарський перець, цибулю і редьку. Можна це зробити кубиками і тонкою соломкою.
Розігріваємо казан з рослинним маслом і відправляємо сюди обсмажуватися м’ясо до легкого рум’янцю.
Додаємо до м’яса лук, розмішуємо і готуємо ще пару хвилин.
Потім викладаємо в казан моркву і болгарський перець.
Наступним етапом кладемо подрібнену редьку.
Поки вміст гаситься, приступимо в нарізці інших овочів. Картоплю і помідори ріжемо кубиками, зубчики часнику подрібнюємо.
Кладемо підготовлені продукти у казан.
Додаємо сіль, спеції і заливаємо вміст водою. Тушкуємо до готовності всіх інгредієнтів.
В солоній за смаком киплячій воді відварюємо локшину. Після зливаємо воду.
З’єднуємо локшину з вмістом казана, посипаємо подрібненою зеленню і розливаємо по тарілках. Готово, можна подавати до столу!
Лагман в казані Лагман з редькою Лагман з яловичини з локшиною і картоплею Лагман з яловичини з овочами Лагман з яловичини по-узбецьки