Домашній лагман з яловичини можна приготувати в казні на плиті. Наваристое і ароматне блюдо стане відмінним варіантом обіду для великої родини або компанії.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Яловичина – 500 гр.
  • Локшина для лагмана – 250 гр.
  • Картопля – 2 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Болгарський перець солодкий – 2 шт.
  • Помідори свіжі – 2 шт.
  • Редька чорна – 1 шт.
  • Часник – 4 зуб.
  • Зелень – 1 пучок
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Масло рослинне – 60 мл

Процес приготування:

Як приготувати лагман в казані на плиті з яловичини? Яловичину ріжемо невеликими рівними кубиками.

Далі подрібнюємо моркву, болгарський перець, цибулю і редьку. Можна це зробити кубиками і тонкою соломкою.

Розігріваємо казан з рослинним маслом і відправляємо сюди обсмажуватися м’ясо до легкого рум’янцю.

Додаємо до м’яса лук, розмішуємо і готуємо ще пару хвилин.

Потім викладаємо в казан моркву і болгарський перець.

Наступним етапом кладемо подрібнену редьку.

Поки вміст гаситься, приступимо в нарізці інших овочів. Картоплю і помідори ріжемо кубиками, зубчики часнику подрібнюємо.

Кладемо підготовлені продукти у казан.

Додаємо сіль, спеції і заливаємо вміст водою. Тушкуємо до готовності всіх інгредієнтів.

В солоній за смаком киплячій воді відварюємо локшину. Після зливаємо воду.

З’єднуємо локшину з вмістом казана, посипаємо подрібненою зеленню і розливаємо по тарілках. Готово, можна подавати до столу!

Лагман в казані Лагман з редькою Лагман з яловичини з локшиною і картоплею Лагман з яловичини з овочами Лагман з яловичини по-узбецьки