Наваристий і ароматний лагман не складно приготувати в мультиварці редмонд. Ситне блюдо порадує вас цікавим і не складним процесом приготування. Здивуйте домашніх оригінальним обідом.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Свинина – 700 гр.
- Свинячий жир – 1 ст. л.
- Локшина яєчна – 200 гр.
- Картопля – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Морква – 1 шт.
- Редька чорна – 2 шт.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Помідори свіжі – 3 шт.
- Часник – 2 зуб.
- Вода – 2 склянки
- Сіль – за смаком
- Зіра – 1 ч. л.
- Перець чорний мелений – 1 щіпка
- Зелень – 1 пучок
- Сметана – 100 гр.
Процес приготування:
Як приготувати лагман в мультиварці Редмонд? Включаємо мультиварку в режимі «смаження». Розтоплюємо в чаші свинячий жир і приступаємо до обжарке свинини, яку попередньо ріжемо на дрібні шматочки.
Подрібнюємо цибулю, моркву і картоплю. Можна використовувати для цього овочерізку.
Кладемо подрібнені овочі до м’яса. Розмішуємо і продовжуємо смажити ще 5 хвилин.
Відправляємо в чашу дрібно нарізані помідори і болгарський перець. Заливаємо вміст двома склянками води.
Додаємо сіль за смаком і готуємо в режимі «гасіння» не менше 1 години.
Відкриваємо кришку, кладемо на блюдо подрібнений часник, зелень, чорний мелений перець і зіру. Знову закриваємо і тушкуємо ще 15 хвилин.
Окремо відварюємо локшину в підсоленій воді і відкидаємо продукт на друшляк.
розкладаємо По тарілках готову страву, порційно додаємо готову локшину. Акуратно розмішуємо і подаємо до столу. Приємного апетиту!
Лагман Лагман з свинини Лагман з свинини з болгарським перцем Лагман з свинини з локшиною Лагман з свинини з локшиною і картоплею Лагман з свинини класичний Лагман класичний