Наваристий і ароматний лагман не складно приготувати в мультиварці редмонд. Ситне блюдо порадує вас цікавим і не складним процесом приготування. Здивуйте домашніх оригінальним обідом.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Свинина – 700 гр.
  • Свинячий жир – 1 ст. л.
  • Локшина яєчна – 200 гр.
  • Картопля – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Морква – 1 шт.
  • Редька чорна – 2 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Помідори свіжі – 3 шт.
  • Часник – 2 зуб.
  • Вода – 2 склянки
  • Сіль – за смаком
  • Зіра – 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений – 1 щіпка
  • Зелень – 1 пучок
  • Сметана – 100 гр.

Процес приготування:

Як приготувати лагман в мультиварці Редмонд? Включаємо мультиварку в режимі «смаження». Розтоплюємо в чаші свинячий жир і приступаємо до обжарке свинини, яку попередньо ріжемо на дрібні шматочки.

Подрібнюємо цибулю, моркву і картоплю. Можна використовувати для цього овочерізку.

Кладемо подрібнені овочі до м’яса. Розмішуємо і продовжуємо смажити ще 5 хвилин.

Відправляємо в чашу дрібно нарізані помідори і болгарський перець. Заливаємо вміст двома склянками води.

Додаємо сіль за смаком і готуємо в режимі «гасіння» не менше 1 години.

Відкриваємо кришку, кладемо на блюдо подрібнений часник, зелень, чорний мелений перець і зіру. Знову закриваємо і тушкуємо ще 15 хвилин.

Окремо відварюємо локшину в підсоленій воді і відкидаємо продукт на друшляк.

розкладаємо По тарілках готову страву, порційно додаємо готову локшину. Акуратно розмішуємо і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Лагман Лагман з свинини Лагман з свинини з болгарським перцем Лагман з свинини з локшиною Лагман з свинини з локшиною і картоплею Лагман з свинини класичний Лагман класичний