Один з найпростіших способів приготувати домашній лагман – в мультиварці. Додавання в їжу свинини зробить процес ще більш швидким, так як м’ясо швидше стає м’яким, ніж яловичина або баранина.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Свинина – 500 гр.
- Локшина хвиляста – 250 гр.
- Картопля – 3 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Селера – 1 шт.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Томатна паста – 3 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Зелень – 1 пучок
Процес приготування:
Готувати лагман з свинини в мультиварці легко! Свинину ріжемо на невеликі шматочки і смажимо відразу в чаші включеної мультиварки.
Дрібними кубиками ріжемо моркву і селеру. Тонкими півкільцями розбираємо цибулю.
Закидаємо овочі до м’яса і перемішуємо.
Далі додаємо нарізану картоплю і болгарський перець.
Посипаємо блюдо сіллю і спеціями за смаком.
Додаємо три столові ложки томатної пасти.
Розмішуємо всі інгредієнти, заливаємо їх повністю водою і готуємо в режимі «гасіння» 1 годину.
В цей час відварюємо локшину в киплячій воді.
Після повертаємося до мультиварці. Готову страву відразу посипаємо подрібненою свіжою зеленню.
Розкладаємо блюдо в глибокі тарілки. Порційно додаємо локшину і подаємо до столу. Приємного апетиту!
Лагман з картоплею Лагман з свинини Лагман з свинини з локшиною Лагман з свинини з локшиною і картоплею Лагман з свинини класичний Лагман класичний