Лагман, блюдо знамените своїм чудовим смаком і збалансованим складом. М’ясо і овочі готуються разом, тому підлива виходить такий наваристою і ароматною.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Свинина – 500 гр.
- Локшина рисова – 200 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Морква – 2 шт.
- Помідори свіжі – 2 шт.
- Картопля – 2 шт.
- Редька зелена – 0,5 шт.
- Часник – 2 зуб.
- Зіра – 1 щіпка
- Зелень – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Щоб приготувати лагман з свинини з картоплею та локшиною в казані за класичним рецептом, м’ясо помийте і наріжте кубиками. У казані нагріти олію, викладіть в нього м’ясо, смажте на середньому вогні 20-25 хвилин.
Цибулю і часник очистіть від лушпиння. Цибулю наріжте півкільцями часник подрібніть довільно. Додайте цибулю і часник в казан, і перемішайте.
Моркву очистіть, наріжте дрібними кубиками, додайте в казан до м’яса, перемішайте і продовжуйте смажити.
Перець очистіть від насіння і дрібно наріжте. Перець покладіть в казан.
Редьку очистіть, помийте, дрібно наріжте, покладіть в казан.
Вміст казана посоліть за смаком і перемішайте.
На помідорах зробіть хрестової надріз і опустіть їх в окріп на пару хвилин. Потім зніміть шкірку, дрібно наріжте і покладіть в казан.
В казан додайте товчену зіру, влийте окріп, щоб він повністю покривав всі інгредієнти і тушкуйте лагман на повільному вогні під кришкою 40 хвилин.
Картопля очистіть і наріжте кубиками. Додайте картоплю в казан, варіть 10-15 хвилин до готовності картоплі.
Зелень наріжте і додайте в кінці готування.
Окремо відваріть локшину. Спочатку розкладіть по тарілках локшину, а потім додайте до неї підливку з м’ясом і овочами, лагман готовий.
Приємного апетиту!
Лагман Лагман в казані Лагман з редькою Лагман з свинини в казані Лагман з свинини класичний Лагман класичний Лагман по-узбецьки