Щоб відчути особливий смак і аромат справжнього лагмана, приготуйте його в казані на багатті. Страва стане оригінальною альтернативою шашликів. Оцініть рецепт з яловичини, підходить для обіду на природі.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Яловичина – 700 гр.
- Локшина для лагмана – 300 гр.
- Картопля – 3 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Морква – 2 шт.
- Помідори свіжі – 4 шт.
- Болгарський перець солодкий – 2 шт.
- Часник – 4 зуб.
- Зелень – 1 пучок
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Зелень – 1 пучок
- Масло рослинне – 4 ст. л.
Процес приготування:
Як приготувати лагман з яловичини на багатті в казані? Нагріваємо казан на багатті. Вливаємо в нього рослинне масло і після викладаємо попередньо нарізану яловичину. Обсмажуємо до появи яскравою скоринки.
Подрібнюємо перці, цибуля і натираємо на крупній тертці моркву. Кладемо овочі в казан.
Далі тонко ріжемо картоплю і помідори, також кладемо їх в казан. Відразу заливаємо продукти водою.
Тримаємо страву на вогнищі не менше години, після чого солимо, додаємо подрібнений часник, зелень і інші спеції. Також закидаємо локшину, даємо прокипіти ще 5-7 хвилин і прибираємо з вогню.
Готовий лагман з яловичини можна розкладати по тарілках і пригощати їм близьких. Приємного апетиту!
Лагман Лагман з картоплею Лагман з яловичини в казані Лагман з яловичини класичний Лагман по-узбецьки