Щоб відчути особливий смак і аромат справжнього лагмана, приготуйте його в казані на багатті. Страва стане оригінальною альтернативою шашликів. Оцініть рецепт з яловичини, підходить для обіду на природі.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Яловичина – 700 гр.
  • Локшина для лагмана – 300 гр.
  • Картопля – 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Помідори свіжі – 4 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 2 шт.
  • Часник – 4 зуб.
  • Зелень – 1 пучок
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Зелень – 1 пучок
  • Масло рослинне – 4 ст. л.

Процес приготування:

Як приготувати лагман з яловичини на багатті в казані? Нагріваємо казан на багатті. Вливаємо в нього рослинне масло і після викладаємо попередньо нарізану яловичину. Обсмажуємо до появи яскравою скоринки.

Подрібнюємо перці, цибуля і натираємо на крупній тертці моркву. Кладемо овочі в казан.

Далі тонко ріжемо картоплю і помідори, також кладемо їх в казан. Відразу заливаємо продукти водою.

Тримаємо страву на вогнищі не менше години, після чого солимо, додаємо подрібнений часник, зелень і інші спеції. Також закидаємо локшину, даємо прокипіти ще 5-7 хвилин і прибираємо з вогню.

Готовий лагман з яловичини можна розкладати по тарілках і пригощати їм близьких. Приємного апетиту!

Лагман Лагман з картоплею Лагман з яловичини в казані Лагман з яловичини класичний Лагман по-узбецьки