Лагман з яловичини по-узбецьки – це завжди ситне і смачне блюдо, яке як не можна краще підходить для великого сімейного обіду. Порадуйте близьких оригінальною і живильної кухнею.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Яловичина – 600 гр.
- Локшина для лагмана – 350 гр.
- Картопля – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Редька чорна – 2 шт.
- Часникові стрілки – 70 гр.
- Болгарський перець солодкий – 2 шт.
- Томатна паста – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Масло вершкове – 50 гр.
- Масло рослинне – 80 мл
Процес приготування:
Що ж потрібно для готування лагмана з яловичини по-узбецьки? Яловичину ріжемо невеликими кубиками.
Відправляємо м’ясо в розігріту з рослинною олією казан. Одразу ж до нього додаємо півкільця цибулі і трохи вершкового масла. Тушкуємо 1 годину.
Натираємо моркву на довгі тонкі смужки. Зручно використовувати тертці для корейської моркви.
Далі приступаємо до нарізки інших овочів. Перці і картоплю ріжемо тонкою соломкою. Стрілки часнику подрібнюємо, а редьку пропускаємо через тертку.
Через годину м’ясо стане м’яким, можна приступати до подальших дій.
Додаємо в казан моркву і перці.
Розмішуємо і тушкуємо 10 хвилин.
Додаємо картоплю і редьку.
Тушкуємо блюдо знову 5-10 хвилин.
Викладаємо в продуктах стрілки часнику і томатну пасту.
Солимо, посипаємо спеціями за смаком, заливаємо водою і залишаємо на слабкому вогні 20 хвилин.
Окремо відварюємо локшину і розміщуємо її в порційні тарілки.
Додаємо до локшині готовий лагман і подаємо до столу. Приємного апетиту!
Лагман Лагман в казані Лагман з яловичини Лагман з яловичини в казані Лагман з яловичини в каструлі Лагман з яловичини з покупної локшиною Лагман з яловичини по-узбецьки