Лагман з яловичини по-узбецьки – це завжди ситне і смачне блюдо, яке як не можна краще підходить для великого сімейного обіду. Порадуйте близьких оригінальною і живильної кухнею.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Яловичина – 600 гр.
  • Локшина для лагмана – 350 гр.
  • Картопля – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Редька чорна – 2 шт.
  • Часникові стрілки – 70 гр.
  • Болгарський перець солодкий – 2 шт.
  • Томатна паста – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Масло вершкове – 50 гр.
  • Масло рослинне – 80 мл

Процес приготування:

Що ж потрібно для готування лагмана з яловичини по-узбецьки? Яловичину ріжемо невеликими кубиками.

Відправляємо м’ясо в розігріту з рослинною олією казан. Одразу ж до нього додаємо півкільця цибулі і трохи вершкового масла. Тушкуємо 1 годину.

Натираємо моркву на довгі тонкі смужки. Зручно використовувати тертці для корейської моркви.

Далі приступаємо до нарізки інших овочів. Перці і картоплю ріжемо тонкою соломкою. Стрілки часнику подрібнюємо, а редьку пропускаємо через тертку.

Через годину м’ясо стане м’яким, можна приступати до подальших дій.

Додаємо в казан моркву і перці.

Розмішуємо і тушкуємо 10 хвилин.

Додаємо картоплю і редьку.

Тушкуємо блюдо знову 5-10 хвилин.

Викладаємо в продуктах стрілки часнику і томатну пасту.

Солимо, посипаємо спеціями за смаком, заливаємо водою і залишаємо на слабкому вогні 20 хвилин.

Окремо відварюємо локшину і розміщуємо її в порційні тарілки.

Додаємо до локшині готовий лагман і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Лагман Лагман в казані Лагман з яловичини Лагман з яловичини в казані Лагман з яловичини в каструлі Лагман з яловичини з покупної локшиною Лагман з яловичини по-узбецьки