Лагман з яловичини – дивовижне блюдо, відрізняється своїми поживними властивостями і пряним ароматом. Його можна приготувати в мультиварці, що полегшить процес приготування і заощадить ваш час.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Яловичина – 500 гр.
- Локшина для лагмана – 200 гр.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Болгарський перець солодкий – 2 шт.
- Часник – 2 зуб.
- Томатна паста – 1 ст. л.
- Зелень – за смаком
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Масло рослинне – 60 мл
Процес приготування:
Щоб приготувати лагман з яловичини в мультиварці, дрібними кубиками яловичину ріжемо і обсмажуємо її в мультиварці з рослинним маслом. Попередньо включаємо режим «смаження».
Подрібнюємо цибулю, часник і болгарські перці, моркву можна натерти на крупній тертці. Закидаємо овочі до м’яса.
Заливаємо вміст мультиварки однією склянкою води, відразу ж викладаємо ложку томатної пасти, солимо і посипаємо спеціями. Можна закривати конструкцію кришкою і тушкувати 1 годину у відповідному для цього режимі.
Поки лагман готується, відварюємо локшину і після зливаємо з неї воду.
В кінці перекладаємо локшину в загальну страву, акуратно перемішуємо і розподіляємо по тарілках. Готово, можна доповнити зеленню за смаком!
Лагман Лагман з яловичини з локшиною Лагман з яловичини з овочами Лагман з яловичини по-узбецьки Лагман класичний