Лагман з яловичини – дивовижне блюдо, відрізняється своїми поживними властивостями і пряним ароматом. Його можна приготувати в мультиварці, що полегшить процес приготування і заощадить ваш час.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Яловичина – 500 гр.
  • Локшина для лагмана – 200 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Болгарський перець солодкий – 2 шт.
  • Часник – 2 зуб.
  • Томатна паста – 1 ст. л.
  • Зелень – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Масло рослинне – 60 мл

Процес приготування:

Щоб приготувати лагман з яловичини в мультиварці, дрібними кубиками яловичину ріжемо і обсмажуємо її в мультиварці з рослинним маслом. Попередньо включаємо режим «смаження».

Подрібнюємо цибулю, часник і болгарські перці, моркву можна натерти на крупній тертці. Закидаємо овочі до м’яса.

Заливаємо вміст мультиварки однією склянкою води, відразу ж викладаємо ложку томатної пасти, солимо і посипаємо спеціями. Можна закривати конструкцію кришкою і тушкувати 1 годину у відповідному для цього режимі.

Поки лагман готується, відварюємо локшину і після зливаємо з неї воду.

В кінці перекладаємо локшину в загальну страву, акуратно перемішуємо і розподіляємо по тарілках. Готово, можна доповнити зеленню за смаком!

Лагман Лагман з яловичини з локшиною Лагман з яловичини з овочами Лагман з яловичини по-узбецьки Лагман класичний