Національне узбецька страва лагман можна приготувати з ніжною і м’якою свинини в казані. Оцініть цікавий і нескладний домашній рецепт для вашого поживного обіду.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Свинина – 400 гр.
- Локшина хвиляста – 400 гр.
- Картопля – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Морква – 1 шт.
- Помідори консервовані – 250 гр.
- Селера – 1 шт.
- Часник – 2 зуб.
- Сіль – за смаком
- Зіра – 0,5 ч. л.
- Коріандр – 0,5 ч. л.
- Перець чорний мелений – 1 щіпка
- Зелень – 1 пучок
- Масло рослинне – 60 мл
Процес приготування:
Як почати готувати лагман зі свинини по-узбецьки в казані? Заздалегідь очищаємо від шкірки необхідні овочі. М’ясо розморожуємо і промиваємо.
Підготовлену свинину ріжемо на шматочки середнього розміру.
Овочі ж подрібнюємо будь-яким зручним способом.
Розігріваємо сковороду, вливаємо в неї олію і обсмажуємо свинину до появи рум’янцю.
Дістаємо м’ясо і приступаємо до обсмажування овочів. Спочатку готуємо цибулю, селеру і моркву.
Потім викладаємо томати у власному соку і продовжуємо тушкувати інгредієнти ще 5 хвилин.
Обсмажені овочі і м’ясо перекладаємо в каструлю, додаємо до них картопля, сіль, зіру, коріандр, чорний мелений перець і подрібнений часник. Повністю заливаємо вміст водою і тримаємо на плиті до розм’якшення картоплі.
В окремій каструлі відварюємо локшину.
Готову локшину розкладаємо по тарілках, зверху заливаємо її з заготівлею свинини та овочів. Прикрашаємо зеленню і подаємо до столу!
Лагман Лагман з картоплею Лагман з свинини Лагман з свинини в каструлі Лагман з свинини з локшиною і картоплею Лагман з свинини класичний Лагман класичний