Національне узбецька страва лагман можна приготувати з ніжною і м’якою свинини в казані. Оцініть цікавий і нескладний домашній рецепт для вашого поживного обіду.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Свинина – 400 гр.
  • Локшина хвиляста – 400 гр.
  • Картопля – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Морква – 1 шт.
  • Помідори консервовані – 250 гр.
  • Селера – 1 шт.
  • Часник – 2 зуб.
  • Сіль – за смаком
  • Зіра – 0,5 ч. л.
  • Коріандр – 0,5 ч. л.
  • Перець чорний мелений – 1 щіпка
  • Зелень – 1 пучок
  • Масло рослинне – 60 мл

Процес приготування:

Як почати готувати лагман зі свинини по-узбецьки в казані? Заздалегідь очищаємо від шкірки необхідні овочі. М’ясо розморожуємо і промиваємо.

Підготовлену свинину ріжемо на шматочки середнього розміру.

Овочі ж подрібнюємо будь-яким зручним способом.

Розігріваємо сковороду, вливаємо в неї олію і обсмажуємо свинину до появи рум’янцю.

Дістаємо м’ясо і приступаємо до обсмажування овочів. Спочатку готуємо цибулю, селеру і моркву.

Потім викладаємо томати у власному соку і продовжуємо тушкувати інгредієнти ще 5 хвилин.

Обсмажені овочі і м’ясо перекладаємо в каструлю, додаємо до них картопля, сіль, зіру, коріандр, чорний мелений перець і подрібнений часник. Повністю заливаємо вміст водою і тримаємо на плиті до розм’якшення картоплі.

В окремій каструлі відварюємо локшину.

Готову локшину розкладаємо по тарілках, зверху заливаємо її з заготівлею свинини та овочів. Прикрашаємо зеленню і подаємо до столу!

Лагман Лагман з картоплею Лагман з свинини Лагман з свинини в каструлі Лагман з свинини з локшиною і картоплею Лагман з свинини класичний Лагман класичний