Смачний лаваш дуже просто приготувати вдома на сковороді. Для цього візьмемо улюблений сорт ковбаси, сир твердий і свіжі помідори. Закуска виходить дуже ситним і апетитною. Сподобається як дітям, так і дорослим!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Лаваш – 1 шт.
- Яйце – 3 шт.
- Помідори свіжі – 2 шт.
- Варена ковбаса – 100 гр.
- Сир – 120 гр.
- Зелень – за смаком
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Готувати лаваш з ковбасою, сиром і помідорами яйцем на сковороді просто! Помідори промиваємо, видаляємо черешок і нарізаємо невеликими квадратиками.
Ковбасу нарізаємо смужками, товщиною приблизно в 1 див.
Сир ріжемо тонкими пластинками, щоб він міг швидко розплавиться.
Зелень миємо й дрібно кришимо ножем.
Яйце розбиваємо в миску і добре збиваємо виделкою.
Тепер розігріваємо сковороду, змащену рослинним маслом і викладаємо лаваш, загинаючи кінці так, щоб вийшла кругла форма.
Викладаємо всередину ковбасу, зелень, помідори, шматочки сиру і заливаємо все яйцем.
Солимо блюдо і смажимо.
Потім складаємо конвертик і перевертаємо.
Смажимо ще 5-7 хв., щоб конвертик зарум’яниться, а яйце добре запеклось і не витікало.
Перед подачею поріжемо на кілька частин.
Приємного апетиту!
Закуски з лаваша Лаваш з начинкою Рулет з лаваша