По цьому рецепту ви зможете приготувати лаваш з курячою грудкою. Всім відомо, що куряча грудка не соковите м’ясо, однак, це можна легко виправити. Тому в нашому рецепті крім м’яса буде присутній пікантна корейська морквина і соковиті листя салату.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Лаваш – 1 шт.
  • Куряча грудка – 300 гр.
  • Морква по-корейськи – 200 гр.
  • Листовий салат – 60 – 70 гр.
  • Сметана – 2 ст. л.

Процес приготування:

Для того, щоб приготувати піцу на кефірі з сиром і помідорами в духовці, грудку відварити до готовності в підсоленій воді, потім наріжте кубиками.

Лаваш розкладіть на столі і змастіть його сметаною, розподіліть по ньому куряче м’ясо.

Потім покладіть шар з листя салату.

На салат покладіть другий лист лавашу, на нього викладіть шар з корейської моркви.

Скрутіть рулет. Рулет можна подавати відразу після приготування або покласти його на зберігання в холодильник.

Приємного апетиту!

Закуски з лаваша Рулет з лаваша з корейською морквою Рулет з лаваша з куркою Рулет з лаваша з куркою і корейською морквою