Великим любителям простих у приготуванні закусок настійно рекомендую скористатися цим швидким рецептом. Лаваш з рибною консервою, сиром і огірком володіє неймовірно ідеальним поєднанням смаків, ніжної соковитої текстурою, виглядає по-святковому урочисто і яскраво.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Лаваш вірменський – 2 аркуша
  • Кріп – 1 пучок
  • Сіль – за смаком
  • Рибні консерви – 1 банка
  • Майонез – 100 гр.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Огірки – 1 шт.
  • Капуста пекінська – 200 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Сир плавлений – 160 гр.

Процес приготування:

Для того щоб приготувати лаваш з рибною консервою, сиром і огірком, насамперед курячі яйця відваріть в підсоленій воді, остудіть, очистіть від шкаралупи. Пекінську капусту наріжте тонкими смужками.

Скориставшись консервним ножем, відкрийте банку рибних консервів, викладіть її в невелику миску і гарненько розімніть з допомогою виделки.

Підготуйте необхідну кількість плавленого сиру.

Лист вірменського лаваша викладіть на чисту робочу поверхню кухонного столу, а потім половину змастіть плавленим сиром, рівномірно розподіливши його за допомогою силіконової лопатки. Розподіліть рибні консерви. Курячі яйця натріть на дрібній тертці. І полийте майонезом.

Потім накрийте другою половиною лаваша.

Змастіть майонезом. Присипте пекінською капустою. Огірки ретельно промийте під холодною водою, обріжте хвостики і натріть його на крупній тертці, рівномірно розподіліть по лавашу. Попередньо вимитий і обсушенный кріп подрібніть, і присипте поверх огірків. При необхідності посоліть.

Полийте майонезом. Як можна щільніше скрутіть рулет.

Зверху прикрасьте залишилися кропом і огірками, помістіть приблизно на 30 хвилин просочитися в холодильник.

Потім просочений лаваш з рибною консервою, сиром і огірком наріжте на порційні шматочки. Викладіть на тарілку або блюдо для подачі, і подавайте на стіл.

Насолоджуйтесь неймовірно ніжною і соковитою закускою!

Закуски з лаваша Лаваш з начинкою Рулет з лаваша Рулет з лаваша з огірком Рулет з лаваша з різними начинками