Великим любителям простих у приготуванні закусок настійно рекомендую скористатися цим швидким рецептом. Лаваш з рибною консервою, сиром і огірком володіє неймовірно ідеальним поєднанням смаків, ніжної соковитої текстурою, виглядає по-святковому урочисто і яскраво.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Лаваш вірменський – 2 аркуша
- Кріп – 1 пучок
- Сіль – за смаком
- Рибні консерви – 1 банка
- Майонез – 100 гр.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Огірки – 1 шт.
- Капуста пекінська – 200 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Сир плавлений – 160 гр.
Процес приготування:
Для того щоб приготувати лаваш з рибною консервою, сиром і огірком, насамперед курячі яйця відваріть в підсоленій воді, остудіть, очистіть від шкаралупи. Пекінську капусту наріжте тонкими смужками.
Скориставшись консервним ножем, відкрийте банку рибних консервів, викладіть її в невелику миску і гарненько розімніть з допомогою виделки.
Підготуйте необхідну кількість плавленого сиру.
Лист вірменського лаваша викладіть на чисту робочу поверхню кухонного столу, а потім половину змастіть плавленим сиром, рівномірно розподіливши його за допомогою силіконової лопатки. Розподіліть рибні консерви. Курячі яйця натріть на дрібній тертці. І полийте майонезом.
Потім накрийте другою половиною лаваша.
Змастіть майонезом. Присипте пекінською капустою. Огірки ретельно промийте під холодною водою, обріжте хвостики і натріть його на крупній тертці, рівномірно розподіліть по лавашу. Попередньо вимитий і обсушенный кріп подрібніть, і присипте поверх огірків. При необхідності посоліть.
Полийте майонезом. Як можна щільніше скрутіть рулет.
Зверху прикрасьте залишилися кропом і огірками, помістіть приблизно на 30 хвилин просочитися в холодильник.
Потім просочений лаваш з рибною консервою, сиром і огірком наріжте на порційні шматочки. Викладіть на тарілку або блюдо для подачі, і подавайте на стіл.
Насолоджуйтесь неймовірно ніжною і соковитою закускою!
Закуски з лаваша Лаваш з начинкою Рулет з лаваша Рулет з лаваша з огірком Рулет з лаваша з різними начинками