Апетитний лечо найлегше приготувати в мультиварці. Це економить масу часу і посуду, а смак нічим не відрізняється від приготування лечо стандартним способом. Якщо ви – щасливий власник мультиварки, то обов’язково спробуйте готувати закачування про запас в мультиварці.
Інгредієнти: на 1.5 л.
- Кабачки – 1,5 кг
- Помідори свіжі – 1 кг
- Морква – 200 гр.
- Цибуля ріпчаста – 250 гр.
- Болгарський перець солодкий – 250 гр.
- Масло рослинне – 0.75 склянки
- Цукор-пісок – 0.5 склянки
- Сіль – 1 ст. л.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Оцет столовий 9% – 0.5 склянки
Процес приготування:
Щоб приготувати лечо з кабачків в мультиварці, очищену моркву натріть на тертці і наріжте ріпчасту цибулю. Наберіть в мультиварку трохи олії і відправте овочі в чашу. Увімкніть режим «Гасіння» на п’ятнадцять хвилин.
Поки цибулю з морквою пассеруются, пропустіть через м’ясорубку помідори або збийте їх за допомогою блендера.
болгарський перець Промийте і наріжте його невеликими скибочками. Відправте його в чашу мультиварки разом з томатним пюре.
кабачки Очистіть і наріжте їх скибочками або кубиками – на ваш розсуд.
Додайте в каструлю сіль і перець, цукровий пісок, перемішайте і додайте кабачки. Знову перемішайте овочі в чаші. Увімкніть режим «Гасіння» на півтори години.
Перед тим, як лечо закінчить готуватися, промийте і стерилізують баночки. За п’ятнадцять хвилин до готовності лечо додати в чашу з ним оцет і перемішайте. Готовий гарячий лечо розкладіть по банках і закатайте.
Кабачки в мультиварці Лечо з морквою на зиму Лечо з перцем, морквою і цибулею Лечо з перцю, помідорів і моркви Салат з перцю пальчики оближеш на зиму Салат з помідорів і цибулі з маслом на зиму Салат з помідорів, перцю і цибулі Страви з кабачків