Лечо з помідорів, цибулі і перцю неймовірно зручно готувати в мультиварці. Овочі добре протушиваются, заготівлі завжди виходять.


Інгредієнти: на 1 л.

  • Помідори свіжі – 700 гр.
  • Болгарський перець солодкий – 1 кг
  • Цибуля ріпчаста – 200 гр.
  • Часник – 2 зуб.
  • Морква – 250 гр.
  • Цукор-пісок – 60 гр.
  • Сіль – 3 ч. л.
  • Масло рослинне – 50 мл
  • Оцет столовий 9% – 20 мл
  • Паприка – 1 ч. л.
  • Перець чилі – за смаком

Процес приготування:

Рецепт лечо з помідорів, перцю і цибулі, помідори помити, порізати шматочками і скласти в чашу блендера.

Подрібнити томати до консистенції пюре. Томатне пюре вилити в чашу мультиварки, покласти туди цибулю, нарізану півкільцями.

Туди ж покласти моркву, почищену й нарізану брусочками. Все перемішати. Встановити програму «Тушкування» на 20 хв.

болгарський Перець помити, видалити насіння і нарізати шматочками середнього розміру.

Після сигналу в пюре додати солодкий перець, дрібно порізаний перець чилі, цукор, сіль, паприку. Влити рослинне масло і перемішати. Знову встановити програму «Тушкування» на 20 хв. після 15 хв. додати в заготовку оцет. Варити лечо до звукового сигналу.

Приготовлений продукт акуратно перемішати.

гарячу масу Розкласти по простерилизованным банкам, закатати стерильними кришками. Банки перевернути і закутати в рушник.

Зберігати таке лечо можна при кімнатній температурі.

Приємного апетиту!

Лечо Лечо з оцтом на зиму Лечо з помідорами на зиму Салат з перцю і цибулі на зиму Салат з перцю і часнику на зиму Салат з помідорів з цибулею на зиму Салат з червоних помідорів на зиму