Ледачий печінковий торт простіше простого приготувати в духовці. Таке ласощі не займе багато часу, а на смак виходить просто неймовірним. Апетитне печінковий тісто і соковита начинка нікого не залишить байдужим!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряча печінка – 700 гр.
- Манна крупа – 100 гр.
- Молоко коров’яче – 100 мл
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Сметана – 500 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – 50 мл
Процес приготування:
Готувати ледачий печінковий торт в духовці легко! Печінка потрібно промити і подрібнити в блендері або ж за допомогою м’ясорубки.
Потім додаємо в неї молоко і манну крупу. Також масу потрібно посолити і поперчити, а потім все ретельно перемішати. Залишаємо тісто на 30 хвилин, щоб манка намякла.
В цей час підготуємо овочі. Лук очищаємо і ріжемо півкільцями. Розігріваємо сковороду, промазану олією і обсмажуємо цибулю до м’якого золотистого кольору.
Моркву чистимо і натираємо смужками на крупну тертку. Додаємо її на сковороду до цибулі. Смажимо овочі разом ще 7-10 хв
Сметану з’єднайте з яйцем і збиваємо в однорідну масу.
Тісто для печінкового торта ділимо на 2 рівні частини. Першу викладаємо в промазану маслом форму для випікання. Зверху кладемо суміш з лука і моркви і трохи приминаем її лопаткою. Перекриваємо овочі ще одним шаром тесту, а зверху викладаємо заливку зі сметани та яєць. Ставимо форму в духовку, попередньо розігрівши її до 180 градусів. Випікаємо торт 30 хв.
Приємного апетиту!
Десерти Печінковий торт в духовці Печінковий торт з курячої печінки зі сметаною Печінковий торт з манкою Печінковий торт ПП Торти