Малина пробивається блендером, змішується з цукром, розкладається по контейнерах і відправляється в морозильну камеру. Виходить дуже смачна і корисна заготовка, яку можна додавати в чай або варити з неї компот.


Інгредієнти: на 0.6 л.

  • Малина ( свіжа) – 1 кг
  • Цукор-пісок – 400 гр.

Процес приготування:

Як почати готувати малину протерту блендером для морозилки з цукром без варіння на зиму? Для початку перебираємо малину. Прибираємо всі гнилі ягоди, сміття, листя, а також відокремлюємо плодоніжки.

Перекладаємо малину у друшляк або сито і добре промиваємо під проточною водою. Потім даємо їй трохи постояти, щоб стекла вся зайва рідина.

Відправляємо ягоди малини в чашу блендера і подрібнюємо її до отримання однорідного пюре.

Перекладаємо подрібнені ягоди в окрему ємність і засипаємо туди цукровий пісок.

Ретельно все перемішуємо за допомогою дерев’яної або силіконової лопатки, поки цукор повністю не розчиниться в малині. Як тільки це відбудеться розкладаємо отриману масу по чистим контейнерів. Щільно закриваємо їх кришкою і відправляємо на зберігання в морозильну камеру.

Дістаємо таку корисну і ароматну заготівлю взимку і використовуємо в якості начинки для млинців, пирогів, або варимо з неї компот, морс і ін. Приємного апетиту!

Варення з малини Малина без варіння з цукром на зиму Малина без варіння на зиму Малина на зиму Малина протерта без варіння з цукром на зиму