Ідея яскравого ресторанного страви для вашого домашнього столу – мармурова яловичина, запечена цілком у духовці. Такий спосіб приготування дозволить отримати соковите і ніжне м’ясо з хрусткою скоринкою.
Інгредієнти: на 6 порції.
- мармурова Яловичина – 0,8 кг
- Сіль чорний – 1 ст. л.
- Прованські трави – 1 ст. л.
- Суміш перців – за смаком
- Масло оливкове – 1 ст. л.
Процес приготування:
Як приготувати мармурову яловичину шматком в духовці? Вибираємо підходящий шматок мармурової яловичини, промиваємо його під крижаною водою і обтираем паперовим рушником.
Старанно натираємо м’ясо чорною сіллю і сумішшю перців з кожної зі сторін.
Розігріваємо сковороду з оливковою олією. Сюди ж кладемо яловичину. Швидко обсмажуємо шматок з обох сторін. На кожну виділяємо не більше 20 секунд.
Перекладаємо інгредієнт у форму для випікання. Відправляємо заготовку в духовку на 30-40 хвилин. Готуємо при температурі 200 градусів.
Рум’яна і соковита всередині мармурова яловичина готова. Ділимо її на стейки і подаємо до столу. Приємного апетиту!
Новости