Мариноване сало – просто приголомшлива домашня закуска. М’яке, ніжне, пряне і ароматне, так і хочеться скоріше його заготовити і побалувати рідних смачним ласощами!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Сало свиняче – 1 кг
- Вода – 1 л
- Часник – 2 шт.
- Перець чорний горошок – 8 шт.
- Перець запашний – 8 шт.
- Лавровий лист – 6 шт.
- Сіль – 4 ст. л.
Процес приготування:
Рецепт маринованого сала в розсолі з часником в банку простий у приготуванні! Сало нарізаємо прямокутними брусочками.
Часник очищаємо від лушпиння і ділимо на часточки.
Воду, ставимо на вогонь, додаємо в неї сіль, перець чорний і запашний горошком. Доводимо воду до закипання.
Сало і часник розкладаємо по банках і заливаємо зверху приготовленим розсолом. Накриваємо банки кришкою і витримуємо в кімнатній температурі 24 години. Після цього ставимо в холодильник ще на 4 дні.
Зливаємо воду з банок, підсушуємо сало, загортаємо в целофан і відправляємо в морозилку на кілька годин.
Приємного апетиту!
Засолювання сала з часником Як засолити сало в банку Як засолити сало в домашніх умовах Як засолити сало в розсолі Як солити сало в розсолі з часником і спеціями