Для незвичайного млинцевого медовика коржі не доведеться працювати довго і наполегливо, вони випікаються у вигляді млинців на звичайній сковороді. Прослаивается медовик заварним кремом та свіжими ягодами.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Борошно пшеничне – 100 гр.
- Яйце – 3 шт.
- Мед – 2 ст. л.
- Кокосове молоко – 250 мл
- Сіль – 1 щіпка
- Для крему: –
- Яйце – 1 шт.
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
- Крохмаль кукурудзяний – 2 ст. л.
- Молоко коров’яче – 250 мл
Процес приготування:
Почнемо готувати медовик на сковороді без масла. Змішати яйця, сіль, мед і просіяне борошно заздалегідь, збити міксером до однорідності. Влити молоко і добре розмішати. Спекти медові млинці-коржі за принципом звичайних млинців.
Для крему в сотейнику з товстим дном змішати яйце з цукровим піском, всипати крохмаль. Влити молоко, варити на повільному вогні, безперервно помішуючи, до загустіння. Приготовлений крем остудити.
Кожен корж змастити кремом. Можна прошарок додати свіжі вимиті і просушені ягоди, однак тоді термін придатності торта зменшиться до пари годин. Зверху торт змастити залишками крему і посипати кокосовою стружкою або смаженими горішками.
Надіслати медовик в холодильник на 1 годину просочитися, а потім можна розрізати і пригощатися.
Приємного апетиту!
Бісквітний медовик Заварний крем для медовика на молоці Крем для медовика з крохмалем Медовик без масла Медовик без сметани Медовик на сковороді