Приготувати приголомшливий торт з товстими, але в той же час ніжними і добре просоченими коржами може здатися непосильним завданням. Насправді весь секрет у трехсуточном витримуванні тіста і правильному приготуванні торта відповідно з зазначеними кроками.


Інгредієнти: на 10 порц.

  • Борошно пшеничне – 3 склянки
  • Мед – 1 склянка
  • Яйце – 5 шт.
  • Цукор-пісок – 1 склянка
  • Сода харчова – 1 ст. л.
  • Для крему: –
  • Сметана 20% – 1 л
  • Цукор-пісок – 2 ст.
  • Волоський горіх – 2 склянки

Процес приготування:

Як почати готувати медовик з пишними коржами? Яйця розмішайте в сотейнику з цукром, медом, содою і просіяним борошном. Накрийте кришкою і залиште на 3 доби в кімнаті.

Через 3 дні перемішайте тісто.

Застеліть деко пергаментом і змастіть її вершковим маслом.

Ложкою викладіть тісто тонким шаром.

І розподіліть у формі рівномірно.

Надсилайте випікатися в гарячу духовку на 6 хвилин при 180 градусах.

Готова основа повинна бути бронзового кольору і тісто добре підніметься. Випікайте так всі коржі.

Зніміть папір з готових коржів і покладіть остигати поруч один з одним.

Збийте сметану з вершками і всипте цукрову пудру. Перемішуйте до повітряної щільної маси. Волоський горіх дрібно порубаєте.



Змастіть добротно кожен корж кремом, пересипаючи горіхами, накладаючи їх один на одного. Обмажте краю кремом і обсипте горіховою крихтою. Залиште просочитися в кімнаті на 5 годин (або на ніч).

Приємного чаювання!

Медовик Медовик без розкочування коржів зі сметанним кремом Медовик за 12 хвилин Медовик зі сметанним кремом Торти