Приготувати приголомшливий торт з товстими, але в той же час ніжними і добре просоченими коржами може здатися непосильним завданням. Насправді весь секрет у трехсуточном витримуванні тіста і правильному приготуванні торта відповідно з зазначеними кроками.
Інгредієнти: на 10 порц.
- Борошно пшеничне – 3 склянки
- Мед – 1 склянка
- Яйце – 5 шт.
- Цукор-пісок – 1 склянка
- Сода харчова – 1 ст. л.
- Для крему: –
- Сметана 20% – 1 л
- Цукор-пісок – 2 ст.
- Волоський горіх – 2 склянки
Процес приготування:
Як почати готувати медовик з пишними коржами? Яйця розмішайте в сотейнику з цукром, медом, содою і просіяним борошном. Накрийте кришкою і залиште на 3 доби в кімнаті.
Через 3 дні перемішайте тісто.
Застеліть деко пергаментом і змастіть її вершковим маслом.
Ложкою викладіть тісто тонким шаром.
І розподіліть у формі рівномірно.
Надсилайте випікатися в гарячу духовку на 6 хвилин при 180 градусах.
Готова основа повинна бути бронзового кольору і тісто добре підніметься. Випікайте так всі коржі.
Зніміть папір з готових коржів і покладіть остигати поруч один з одним.
Збийте сметану з вершками і всипте цукрову пудру. Перемішуйте до повітряної щільної маси. Волоський горіх дрібно порубаєте.
Змастіть добротно кожен корж кремом, пересипаючи горіхами, накладаючи їх один на одного. Обмажте краю кремом і обсипте горіховою крихтою. Залиште просочитися в кімнаті на 5 годин (або на ніч).
Приємного чаювання!
Медовик Медовик без розкочування коржів зі сметанним кремом Медовик за 12 хвилин Медовик зі сметанним кремом Торти