Свою назву, «Курінь», торт отримав завдяки трикутній формі. Таким чином, вся смачна начинка залишається всередині, а тонкі стінки з печива добре просочуються. Десерт – просто смакота.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Печиво – 30 шт.
  • Цукор-пісок – 120 гр.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Сметана – 4 ст. л.
  • Волоський горіх – 1 ст.
  • Сир – 400 гр.
  • Какао-порошок – 2 ст. л.
  • Молоко коров’яче – 1 склянка
  • Шоколад – 1 шт.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування торта «Курінь» з печива і сиру без випічки? У блендері змішайте сир, цукор, м’яке вершкове масло і сметану.

Візьміть великий аркуш фольги, щоб потім торт можна було в нього заїхати. Печиво умочіть в молоко на кілька секунд і викладіть з печива три смужки.

На печиво викладіть половину сирної маси. У другу частину сирної маси додайте какао і перемішайте.

Зробіть другий шар печива, на нього викладіть решту сирну масу і розсипте волоські горіхи.

Обережно приподымите фольгу з одного смужкою печива з одного боку.

Потім загорніть до центру другу смужку печива. Щільно загорніть краї фольги і покладіть торт «Курінь» в холодильник на 6-8 годин.

Перед подачею розгорніть фольгу викладіть торт на блюдо. Для прикраси розтопити плитку шоколаду і полийте їй десерт.

Приємного апетиту!

Торти